Location: Swan lake

IMG_1934-normal.jpg

Aamu alkoi asiakkaan kanssa tähtiä askartelemalla. Kuvaa aika hyvin tätä päivää. HUI-kee-ta! Kiitos Pietari yllätyksellisyydestäsi.

Iltapäivällä koululle tuli kaksi jokeria näyttäytymään ja vastailemaan lasten esittämiin tiukkoihin kysymyksiin. 'Onko jääkiekko hikinen laji?' Päästiin kaverikuvaan, sillä aikaa kun lapset jonotteli nimmareita. Työpäivän jälkeen päätimme käydä syömässä lähi-Dve Palochkilla (tällä kertaa oli todella nopea palvelu). Syönnin jälkeen menimme läheiseen ostoskeskukseen aikeissa shoppailla, mutta suunnitelmat saivat äkkimuutoksen. Kämppikselle soitettiin ja kysyttiin, että haluaisimmeko me nähdä balettia. Todellakin! Ikinä en ole baletissa ollut. 'Eka kerta' tulikin sitten vedettyä tyylillä. Tarjoksessa oli liput Mihailovskin Teatteriin VIP-aitioon katsomaan Joutsenlampea. Päätin käyttää tilaisuutta hyväksi ja rikitellä ykköset päälle. Korkkarit jalkaan, kun ne kerta tänne asti tuli raahattua. Yllättävän paljon sain katseita kadulla ottaen huomioon, miten hyvin paikalliset täällä pukeutuvat. Ehkä minä näytin enemmän transulta tai kävelin muuten vaan hassusti.

Perille päästyämme meidät ohjattiin aitioon, johon oli katettu pientä syötävää. Paikalla oli kahdeksan hengen seurue lähinnä eri firmojen edustajia. Skumppalasia ei saanut juotua tyhjäksi, koska tarjoilija täytti sen heti, kun pohja alkoi häämöttää. Alkupalojen jälkeen siirryttiin teatterisalin puolelle. Jumaleissön mitkä paikat! Tanssijoiden vartaloita pääsi ihailemaan lähietäisyydeltä. Väliajalla tarjoiltiin kahvia ja vähän lisää kuoharia. Pikku miinuksen joudun antamaan Disney -lopusta. Olisin halunnut nähdä traagisen heittäytymisen alas lavalta. Eivät uskaltaneet, nössöt!

 

IMG_1955-normal.jpg
Lellipennut aitiopaikalla.