Location: Allegro

Kaikki (hyvä) loppuu aikanaan! Uskomattomat kaksi kuukautta takana. Saavumme kohta Suomen puolelle. Venäjän rajatarkastukset eivät tuottaneet pään vaivaa. Mitä nyt yksi tuikean näköinen naisihminen vaati minua esittämään passin, vaikka oli juuri hetki sitten nähnyt työkaverinsa tarkistavan sen minulta. Jännityksellä odotan, minkälaisen vastalle tulon Suomi minulle tarjoaa. Aivan sysipaska internetti muuten tässä Allegrossa.

Käytiin nauttimassa läksiäisillallinen Ket -nimisessä kruusialaisessa ravintolassa. Se oli ihan ensimmäinen kruusialainen ravintola, jossa olen koskaan syönyt ja pakko myöntää, että ruoka oli tänäänkin erinomaista. Sen jälkeen sain kyydit juna-asemalle halki komeasti valaistun Pietarin. Jotenkin alkaa olla sanat vähissä, joten ehkäpä vain 'kiitän, kumarran, niian, vilkutan, siihen asti kun tavataan'.

 

[junassa nautittu törkeen kallis olut ei ehtinyt tähän postaukseen kun usb-kaapeli tykkäsi lakata toimimasta 'kun kaapeli lakkaa toimimasta yhdeksän minuutin päästä vasta..']

 

Blogi hiljenee, mutta ehkä vain hetkeksi. Kenties seuraavana tämä villehaapasalolookalike matkaa halki Amerikan tietä nimeltä Route 66, huh?