Location: Nyha

Täällä on törkeän halpoja leivonnaisia. Kävin ostamassa kahvileipää eräästä konditoriasta. Kakkupala maksoi kolme euroa tsipale. Suomessa samanlaisesta saisi pulittaa ainakin kuusi. Oikean kakkupalan saaminen vaati hieman työtä. 'No, this one!' Selityksen tiimellyksessä hoin myyjälle vahingossa myös 'nej nej'. On se hyvä, etten ihan pilaa suomalaisten mainetta. Menee osa myös naapureitten piikkiin!

Tänään lopultakin sain aikaiseksi poiketa Kissakahvilalla. Ei sinne tietenkään päässyt ilman varausta sisään, joten reissustani muotoutui päämäärätön hortoilu keskustassa. Syksy tuntui viiltävän lujana ilmassa. Minulle tuli jostain kumman syystä järkyttävän surullinen olo. Uhmasin myös Pietarin liikennettä seisomalla keskellä Nevskiä(?) ja molemmin puolin vilisi autoja letkana. Sitä mitä paikallinen edellä, sitä ei turistin kannattaisi yrittää perässä!

 

IMG_1917-normal.jpg
Tämä kuva ei ole siitä kadusta, jonka ylitin ilman suojatietä. Tilanne siellä näytti kyllä ihan yhtä rauhalliselta, kunnes pääsin keskelle tietä.