Diagnosis: Tarkkaavuus- ja keskittymishäiriö

Raikuvat aproolit venäläisille (vrt. suomalaiset)! Eräs nainen tuli metroon ja oli istumassa penkille, kun metro lähti liikkeelle. Naisen tasapaino horjahti ja hän meinasi kaatua nenälleen lattialle. Samassa häneen tarttui kolme käsiparia, jotka pitivät hänet pystyssä. Jäyhä kansa, mutta tarvittaessa vilpittömän ystävällinen. Minä suomalaisia perinteitä noudattaen tietenkin istuin ja tollotin.

Oikaisu: Virheellisesti vähän aikaa sitten (artikkeli 'kuule siili tuhmeliini' keskiviikko 24. syyskuuta) julistin, että TVPS:n yksi 'oikea vastaus' on väärin. Tein eilen testin uudelleen ja väärä oikea vastaus oli mystisesti kadonnut. Onneksi en ehtinyt ottaa yhteyttä tohtori Morrisoniin. Kysymys kuuluu, luottaisitko testaamisesi tämän henkilön käsiin..? [kuva puuttuu]

Työharjoitteluni alkaa olla jo puolessa välin ja minulla on kovin riittämätön olo. Sanotaan, että pitäisi olla armollinen itselleen ja että opiskelija ei voi vielä kaikkea osata, eikä kahdessa kuukaudessa tehdä ihmeitä. Yksi pieni harvahampainen ihme on kuitenkin saanut minut toivomaan sellaisia.

ps. Kummityttö oli käynyt passikuvassa. Näyttää Pekkarisen Maurin pojalta.

 

IMG_1885-normal.jpg
Venäjälläkin on mietitty näitä esteettömyysasioita.