Location: Suo, kuokka ja juissi

No huh, tällä viikolla olen päässyt ihan oikeisiin töihin kiinni ja sen myötä on elämä ollut sellaista hulinaa, ettei meinaa tunnit vuorokaudessa riittää.

Haluaisin valittaa yhdestä aiheesta: hyttyset. Kyllä ei Suomessa viime kesänä hyttyset riehuneet. Eikö täällä pitäisi olla jo syksy? Siitä huolimatta kun nyt sammuttaa valot ja ummistaa silmät, niin saman tien alkaa ininä korvan juuressa. Nämä hyttyset ovat vielä niin pirun pieniä ja kevyitä, ettei niitä saa tapettua. Kun yrittää läimästä inisijän hengiltä, niin ilmavirta kuljettaa sen käden alta karkuun. Olen aivan järkyttävillä paukamilla. Eivät ne paukamat niin kovin isoja ole, mutta kutisevat julmetusti ja pitkään. Joku väitti, ettei täällä voi olla itikoita, mutta google tiesi kertoa, että voi: Pietari on aikoinaan rakennettu suon päälle.

Kävin viikonloppuna Etagissa, vanhaan leipomorakennukseen perustetussa taidetalossa. Siellä on pieniä liikkeitä, jotka myyvät erilaisia käsitöitä kuten esimerkiksi koruja ja vaatteita. Lisäksi talossa on vaihtuvia taidenäyttelyitä sekä kahvila-ravintola. Vetäisin Latet kattoterassilla. Palvelu on nopeaa, kun jää lähelle ovea.

 

IMG_1845-normal.jpg
Kävin myös vilkaisemassa kauppahallia. Aika ankean näköinen paikka, mutta tuotteet oli tuoreita ja myyjät innokkaita. Peukku.